O NAMA

Mi smo jedna mlada menadžment konsultanska kompanija koja je osnovana u Sarajevu u Bosni i Hercegovini, od strane dvojice entuzijasta, sa višegodišnjim iskustvom na vodećim menadžerskim pozicijama u njemačkoj industriji.

Naš glavni cilj je da kreiramo buduće poslovanja naših klijenata pružajući konsultantske usluge duž cijelog lanca vrijednosti. Naš fokus je na inovacijama budućnosti, od razvoja do implementacije.

Srž CBC-a su naši visokokvalifikovani konsultanti koji posjeduju temeljno razumijevanje potreba industrije. 

Naša misija

Kao prva menadžment konsultanska kompanija u Bosni i Hercegovini i na Zapadnom Balkanu, CBC namjerava ponuditi inovativna rješenja klijentima u čitavoj Evropi i širom svijeta.

Čvrsto smo uvjereni da kroz saradnju sa internacionalnim i vodećim kompanijama u industriji možemo motivisati mlade talente i iskusne stručnjake da ostanu u svojoj domovini nudeći im mogućnost rada sa eksluzivnim klijentima kao i mogućnost direktnog utjecaja na buduće trendove.

Naša vizija

Mi CBC vidimo kao vodeću  konsultansku kompaniju u području inovativnih rješenja za sve kompanije orijentisane ka budućnosti I fokusom na održivoj i besprijekornoj mobilnosti budućnosti.

U narednom periodu želimo postati međunarodno priznat i prepoznat partner, sa izrazitim kompetencijama i visoko kvalifikovanim konsultantima u oblasti digitalnih usluga, novih poslovnih modela i optimizacije učinkovitosti, a sve sa ciljem oblikovanja mobilnosti sutrašnjice i implementirajući agilne metode rada duž cijelog lanca vrijednosti.

Zašto CBC kao poslovni partner? Zašto se pridružiti CBC-u kao konsultant? Gdje se nalazimo?

Društveni i geopolitički faktori koji se brzo mijenjaju, zahtjevi za kraćim ciklusima inovacije proizvoda, digitalizacija kao I sve rastuća težnja za uspjehom I većom učinkovitošću, predstavljaju izazove kako za male tako I za velike kompanije u svim industrijama.

CBC je pouzdan partner za vašu organizaciju! Kako bismo savladali vaše poduzetničke izazove, razvijamo i implementiramo inovativna rješenja duž cijelog lanca vrijednosti. Osnova za to su naši kvalifikovani i motivirani konsultanti, kao i naš agilan i proaktivan način razmišljanja.

Naši konsultanti imaju dugogodišnje iskustvo u automobilskoj i željezničkoj industriji, u različitim oblastima i na rukovodećim pozicijama.

Povjerenje, iskrenost i timski duh su naše ključne vrijednosti i mi se zalažemo za jednake mogućnosti za sve. CBC nudi budućnost orijentisano, inovativno, otvoreno i agilno radno okruženje koje je kao takvo jedinstveno na Zapadnom Balkanu.

Kako bismo kao tim mogli imati pozitivan utjecaj, stavljamo naše konsultante i njihov lični razvoj na prvo mjesto. Zbog toga svaki član CBC tima može direktno doprinijeti CBC-ovom rastu, dok CBC osigurava lični razvoj za svakog člana tima.

Naš cilj je obezbijediti velikom broju kvalifikovanih stručnjaka i talenata iz Bosne i Hercegovine i regiona mogućnost da doprinesu uspjehu međunarodnih klijenata.

Iz našeg sjedišta u Sarajevu, Bosna i Hercegovina, poslujemo širom svijeta.

Naše sjedište nudi jedinstveno agilno radno okruženje koje potiče kreativnost članova našeg tima.

Također, blisko sarađujemo s našim klijentima na njihovoj željenoj lokaciji kako bismo zajednički stvarali trenutnu i novu vrijednost.

KOMPETENCIJE

Stvaramo vizionarska i sveobuhvatna rješenja koja uzimaju u obzir sve bitne aspekte poslovnog uspjeha korisnika. Naš fokus na povezanu i održivu mobilnost budućnosti osigurava visok nivo stručnosti.

Digital
Products & Services

We provide digital solutions for your products that go above and beyond the expectations of your existing and future customers.

Production Design

We aid automotive companies in the creation of new and the improvement of existing production systems.

Digital
Manufacturing

We revolutionize product and process landscapes by methodically employing innovative digitization solutions.

Production Strategy

We create visionary and comprehensive production strategies that take into consideration all essential aspects of the manufacturing process.

Integrated Producct & Process Development

We bridge the gaps between product and process development to help companies bring innovative products to the market as quickly and seamlessly as possible.

General Management Consulting

We are a reliable partner to support your daily and strategic management decisions in order to set the right track for your company.

Digitalni proizvodi i servisi

Naša najsavremenija digitalna rješenja osigurat će da vaši proizvodi budu iznad očekivanja vaših kupaca.

Digitalna proizvodnja

Uvodimo revolucionarna digitalna rješenja koja našim klijentima pomažu da transformišu svoje proizvode i procesne tokove.

Integrirani razvoj proizvoda i procesa

Optimiziramo odnos između razvoja i proizvodnje kako bismo pomogli kompanijama da razviju inovativne proizvode brzo i učinkovito, bez žrtvovanja kvalitete ili zadovoljstva kupaca.

Dizajn proizvodnje

Pomažemo kompanijama u automobilskoj i željezničkoj industriji u stvaranju novog i poboljšanju postojećeg idejnog rješenja proizvodnje.


Proizvodna strategija

Mi krojimo proizvodne strategije koje zadovoljavaju specifične potrebe i ciljeve naših klijenata te rezultiraju visokim rastom produktivnosti.

Savjetovanje za opći menadžment

Mi smo pouzdan partner koji će podržati vaše dnevne i strateške odluke kako bismo zajedno usmjerili vašu kompaniju na pravi put.
Želite znati više o nama? Preuzmite našu brošuru...

UPOZNAJTE NAŠE OSNIVAČE

KONTAKTIRAJTE NAS!

  • Fra Anđela Zvizdovića 1 71000 Sarajevo
  • +387 62 88 55 67

Radno vrijeme:

Pon – Pet: 08:00 – 17:00,
Subotom i nedjeljom ne radimo.

Ostavite svoju poruku

    Potrudit ćemo se da naš odgovor ne čekate dugo.