O nama

O NAMA

Circuit Business Consulting

CBC je mlada kompanija koja se bavi konsultantskim projektima koji oblikuju povezanu i održivu mobilnost sutrašnjice.

Partnerstvo sa konsultantskom kompanijom koja se nalazi u Njemačkoj je omogućilo CBC-u da se pridruži ogromnom ekosistemu uglednih međunarodnih korporacija i univerziteta.

Naši klijenti su vodeće njemačke i američke automobilske kompanije koje posluju u Njemačkoj. Pored ovih premium OEM kompanija, CBC također surađuje i sa inovativnim proizvođačima automobila, kao i kompanijama koje pružaju rješenja za mobilnost novog doba.

CBC su osnovali Dr. Advan Begović i Amar Begović, koji su godinama radili na menadžerskim pozicijama u vodećim njemačkim kompanijama. Postigli su zavidne rezultate na projektima koji su se bavili inovativnim biznis modelima, razvojem proizvoda te optimizacijom procesa i proizvodnje u automobilskoj industriji.

CBC ima za cilj obrazovati ambiciozne pojedince i omogućiti im da žive živote o kojima sanjaju radeći na najsavremenijim tehnologijama u vodećim kompanijama, dok borave u svojoj domovini – Bosni i Hercegovini.

ikonica.png
Želite znati više o nama? Preuzmite našu brošuru...

ŠTA ČINI CBC JEDINSTVENIM?

Circuit Business Consulting nastoji članovima svog tima pružiti jedinstvene prilike za rast, učenje i razvoj. Glavni cilj CBC-a je pružiti svojim zaposlenicima kontinuirani razvoj karijere.

Povjerenje, poštenje i timski duh naše su temeljne vrijednosti koje nam omogućavaju da zajedno možemo stvarati rješenja sutrašnjice. Zbog toga ćemo osigurati da svaki član CBC tima može doprinijeti rastu ove prve međunarodne konsultantske kompanije u automobilskoj industriji u Bosni i Hercegovini.

Uživaj radeći u jedinstvenom okruženju

Radi direktno za naše klijente u Njemačkoj

Putuj i posjeti vodeće automobilske kompanije u Njemačkoj

Konstantno dobijaj podršku za lični rast i razvoj

Neograničene prilike za razvoj karijere

Učestvuj u nezaboravnim team building i “happy Friday” događajima

Zašto CBC kao poslovni partner? Zašto se pridružiti CBC-u kao konsultant? Gdje se nalazimo?

Društveni i geopolitički faktori koji se brzo mijenjaju, zahtjevi za kraćim ciklusima inovacije proizvoda, digitalizacija kao I sve rastuća težnja za uspjehom I većom učinkovitošću, predstavljaju izazove kako za male tako I za velike kompanije u svim industrijama.

CBC je pouzdan partner za vašu organizaciju! Kako bismo savladali vaše poduzetničke izazove, razvijamo i implementiramo inovativna rješenja duž cijelog lanca vrijednosti. Osnova za to su naši kvalifikovani i motivirani konsultanti, kao i naš agilan i proaktivan način razmišljanja.

Naši konsultanti imaju dugogodišnje iskustvo u automobilskoj i željezničkoj industriji, u različitim oblastima i na rukovodećim pozicijama.

Povjerenje, iskrenost i timski duh su naše ključne vrijednosti i mi se zalažemo za jednake mogućnosti za sve. CBC nudi budućnost orijentisano, inovativno, otvoreno i agilno radno okruženje koje je kao takvo jedinstveno na Zapadnom Balkanu.

Kako bismo kao tim mogli imati pozitivan utjecaj, stavljamo naše konsultante i njihov lični razvoj na prvo mjesto. Zbog toga svaki član CBC tima može direktno doprinijeti CBC-ovom rastu, dok CBC osigurava lični razvoj za svakog člana tima.

Naš cilj je obezbijediti velikom broju kvalifikovanih stručnjaka i talenata iz Bosne i Hercegovine i regiona mogućnost da doprinesu uspjehu međunarodnih klijenata.

Iz našeg sjedišta u Sarajevu, Bosna i Hercegovina, poslujemo širom svijeta.

Naše sjedište nudi jedinstveno agilno radno okruženje koje potiče kreativnost članova našeg tima.

Također, blisko sarađujemo s našim klijentima na njihovoj željenoj lokaciji kako bismo zajednički stvarali trenutnu i novu vrijednost.

UPOZNAJTE NAŠ TIM